-Kim Bäckman, Hallituksen jäsen-

Olen Kim Bäckman, WolfDogs Ry:n hallituksen jäsen. Olen ollut WolfDogs Ry:ssä vuodesta 2011, ja hallituksessa vuodesta 2015. Olen kasvanut racing Siperianhusky -kennelissä (Kennel Coastrunners) ja perheeseemme on tullut ensimmäinen koira pääsiäisenä – 90. Siitä on lähtenyt koiraharrastus, joka on kestänyt koko elämäni ajan. Olen kilpaillut nuorena paljon rekikoirakilpailuissa, jopa junior SM tasolla ja kiertänyt näyttelyitä aktiivisesti alusta asti.

Ensimmäinen Československý vlčiak tuli minulle helmikuussa 2007 Ranskasta. Kennelnimeni sain 2009 ja ensimmäinen Forever Wolf pentue on syntynyt tammikuussa 2010. Olen kasvattanut 5 Československý vlčiak pentuetta.

Koiraharrastus on antanut paljon uusia tuttavuuksia ympäri maailmaa, sekä opettanut paljon. Olen päässyt vierailemaan isoissa kenneleissä ulkomailla ja nähnyt paljon erilaisia rodun edustajia. Myös ulkomaan koiranäyttelyt ovat tulleet tutuiksi.

Olen vienyt kasvattejani 4 eri maahan Italiaan, Ruotsiin, Ranskaan sekä rodun kotimaahan Slovakiaan. Rodun edustajia olen tuonut ulkomailta kaikkiaan 11 kpl – 5 eri maasta. Jalostusvaihdot ulkomaille ovat toimineet hyvin ja arvostan hyvää yhteistyötä ulkomaalaisten rodun harrastajien sekä kasvattajien kanssa.

Harrastuksiini kuuluu pääosin näyttelyt, mutta koirani käyvät myös erilaisissa koulutuksissa, kuten pentu-, arkitottelevaisuus- ja MEJÄkursseilla. Kuulun paikalliseen aktiiviseen koirakerhoon, Syd-österbottens kennelförening, missä vedän mm. näyttelytreenejä.

-Kim

Minä ja C.I.E FI MVA SE MVA EE MVA HeJW-17 V-18 TLNW-19 V-19 Forever Wolf Catch Me If You Can ”Dingo”, joka oli Helsingin voittajassa 8.12.2019 ryhmänsä kolmanneksi kaunein!

© 2024

Theme by Anders Norén