-Tanja Toivonen, Hallituksen varajäsen-

Heips, olen Tanja Toivonen Wolfdogs ry:n hallituksen varajäsen. Jäseneksi taisin liittyä 2013. Asun Kainuun korvessa Kuhmon perukoilla kaksostyttöjeni ja koiralauman kanssa.

Laumaan kuuluu tällä hetkellä 6 československý vlčiakia ja 1 Saarlooswolfhond. Ensimmäinen CsV minulle tuli vuonna 2012 ja siitäpä se intohimo tähän rotuun syttyi. Pari olen tuonut ulkomailta ja loput ovat suomalaisilta kasvattajilta.

Harrastan koirieni kanssa jonkun verran näyttelyissä käymistä, mutta mikään ei voita pitkiä retkiä pitkin poikin metsiä kera koirien ja makkararepun. Tykkään myös kameralla kuvailla omaksi iloksi.

Ensimmäisen koirani sain yläaste ikäisenä joka oli saksanpaimenkoira. Kilpa-ammunnan ja metsästysharrastuksen alettua tuli kuvioihin norjanharmaahirvikoira ja itäsiperianlaika. Kotona minulla on ollut myös hevosia, kanoja ja kissoja.

Elämäni on hyvin pitkälti pyörinyt aina eläinten parissa niin työn kuin harrastuksien tiimoilta. Aikoinaan valmistuin Kaustisen raviopistosta hevostenhoitajaksi. Maatalouslomittajan työt aloitin vuonna 2009 ja sitäpä onkin riittänyt viimeiset 11 vuotta.

Kasvattajan peruskurssin kävin vuonna 2015. Yhtään pentuetta minulla ei ole vielä ollut. Toimin myös aktiivisena SEY:n vapaaehtoisena eläinsuojeluneuvojana.

-Tanja

Crying Wolf 1996 Levy ja minä kevätleirillä.

© 2024

Theme by Anders Norén